קפוצ’נו קפוא
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: ספל אספרסו קרח סוכר שייקר
אופן ההכנה הכינו ספל אספרסו – מומלץ להשתמש בתערובת ארטקפה מסוג פאולו בשל מגוון הטעמים העשיר והארומה החזקה. כיתשו 3 קוביות קרח. הוסיפו סוכר או ממתיק מלאכותי לפי הטעם. לערבב בשייקר בין 30 ל- 45 שניות עד לקבלת קצף סמיך רב, למזוג לכוס גבוהה ולהוסיף חלב קר מאד.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 2,606 views
מתכוני קפה נוספים
גלידת קפה
אם אהבים גלידה ואייס קפה חייב לנסות מתכון קפה זה. שלב…
קפה טוניק
אם שותים קפה בכמויות מתונות השפעות של הקפה מועילות לגוף, אז…