קפוצ’ינו פיורנטינו
מדובר על מתכון קפה ארומאטי מאוד אשר יכולים לשתות גם בערב, יחד עם עוגיות.
רכיבים הדרושים להכנת הקפה:
150 מ”ל חלב
30 מ”ל קפה אספרסו
אופן ההכנה:
יש לחמם קצת 2 ספלים גדולים.
שופכים לתוך כל אחד מהם כ- 75 מ”ל חלב חם, ואז מעל זה קפה אספרסו 15 מ”ל.
יש להקציף מעט חלב שופכים אותו בזהירות לתוך שני הספלים.
מעל מוסיפים קצפת, מקשטים עם שוקולד מגורד.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,209 views
מתכוני קפה נוספים

10 עצות להכנת קפה טוב
אוהבים להכין קפה? יש לכם מתכוני קפה משלכם? מומלץ בכל זאת…

מתכון קפה וינאי
בין מתכוני קפה הקפה הווינאי ידוע כקפה שהוא יותר מתוק מאשר…