קפוצ’נו קפוא
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: ספל אספרסו קרח סוכר שייקר
אופן ההכנה הכינו ספל אספרסו – מומלץ להשתמש בתערובת ארטקפה מסוג פאולו בשל מגוון הטעמים העשיר והארומה החזקה. כיתשו 3 קוביות קרח. הוסיפו סוכר או ממתיק מלאכותי לפי הטעם. לערבב בשייקר בין 30 ל- 45 שניות עד לקבלת קצף סמיך רב, למזוג לכוס גבוהה ולהוסיף חלב קר מאד.
![]()
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 3,696 views
מתכוני קפה נוספים
5 טעויות בהכנה קפוצ’ינו ופתרונם
הבהרה קטנה, עבור מי שלא משוכנע מה זה קפוצ’ינו. קפוצ’ינו הינה…
קפה טוניק
אם שותים קפה בכמויות מתונות השפעות של הקפה מועילות לגוף, אז…






