קוקטייל אספרסו גליאנו
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: 1 אספרסו כפול 20 מ”ל ליקר גליאנו 50 מ”ל רום 50 מ”ל חלב חלמון ביצה קרח סוכר
אופן ההכנה: מערבבים בבלנדר את הקרח יחד עם האספרסו, גליאנו, רום, חלב, וחלמון. מוזגים לכוס מעוטרת בסוכר.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,618 views
מתכוני קפה נוספים

אפשרויות מסורתיות לחליטת אבקת הקפה
אוהבים לשתות קפה שאתם מכינים בעצמכם? כדאי לקרוא את המלצות שבהמשך….

קפוצ’ינו פיורנטינו
מדובר על מתכון קפה ארומאטי מאוד אשר יכולים לשתות גם בערב,…