קפוצ’נו קפוא
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: ספל אספרסו קרח סוכר שייקר
אופן ההכנה הכינו ספל אספרסו – מומלץ להשתמש בתערובת ארטקפה מסוג פאולו בשל מגוון הטעמים העשיר והארומה החזקה. כיתשו 3 קוביות קרח. הוסיפו סוכר או ממתיק מלאכותי לפי הטעם. לערבב בשייקר בין 30 ל- 45 שניות עד לקבלת קצף סמיך רב, למזוג לכוס גבוהה ולהוסיף חלב קר מאד.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 2,614 views
מתכוני קפה נוספים
אייריש קופי
אייריש קופי הוא בין מתכוני קפה המפורסמים בעולם. הקפה האירי נחשב…
משקה קפה מעורר
משקה מעורר ודל שומן מצוין לשתיה על מנת להתעורר באמצע יום…