קפה אספרסו
ריכוזיות גבוהה זה אחד מהמאפיינים השכיחים ביותר של קפה אספרסו. שיטת ההכנה של אספרסו שונה משיטות ההכנה האחרות של סוגי הקפה האחרים – וזוהי גם הסיבה העיקרית לכך שסוג זה של קפה הינו מרוכז וחזק במיוחד לעומת שאר האופציות. הכנת האספרסו מתבצעת על ידי שפיכת המים בלחץ רב דרך פולי האספרסו כך שהם סופגים באופן ישיר את כל הארומה של הפולים דבר שבא לידיי ביטוי בצורה הטובה ביותר בכוס של אספרסו. ויש כאלה שטוענים כי קשה מאוד לשתות סוג אחר של קפה אחרי האספרסו.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 2,938 views
סוגי קפה נוספים
קפה לאטה מקיאטו
לאטה מקיאטו מאוד מזכיר את הנס המסורתי, אך בשונה מהנס מדובר…
קפה ריסטרטו
ריסטרטו הינו סוג של קפה המגיע ממשפחת האספרסו, בעבר היה נהוג…