קפה לאטה
קפה לאטה עשוי ממנת אספרסו עם תוספת של חלב חם עם מעט קצף. יש כאלה שנוטים להגיד כי הלאטה הוא הגרסא העדינה של הקפוצ’ינו, ויש כאלה שנוטים לאתר את הקפה הזה כקפה הפוך לא חזק במיוחד.
לכל חובבי הקפה לאטה חשוב להבין כי ככל שמוסיף לו יותר קצף כך יש פחות חלב ולכן הוא יהיה יותר מר וסמיך – ולהפך קפה לאטה עם כמות קצף נמוכה יהיה יותר חלש והרבה פחות סמיך. הבחירה היא על פי טעם אישי, וניתן לשטות את הלאטה כך וכך.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,421 views
סוגי קפה נוספים

קפה הפוך
רבים נוטים לחשוב כי קפה הפוך זה אותו נס קפה שאנו…

קפה אספרסו
ריכוזיות גבוהה זה אחד מהמאפיינים השכיחים ביותר של קפה אספרסו. שיטת…