קפוצ’ינו פיורנטינו
מדובר על מתכון קפה ארומאטי מאוד אשר יכולים לשתות גם בערב, יחד עם עוגיות.
רכיבים הדרושים להכנת הקפה:
150 מ”ל חלב
30 מ”ל קפה אספרסו
אופן ההכנה:
יש לחמם קצת 2 ספלים גדולים.
שופכים לתוך כל אחד מהם כ- 75 מ”ל חלב חם, ואז מעל זה קפה אספרסו 15 מ”ל.
יש להקציף מעט חלב שופכים אותו בזהירות לתוך שני הספלים.
מעל מוסיפים קצפת, מקשטים עם שוקולד מגורד.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,347 views
מתכוני קפה נוספים

אפשרויות מסורתיות לחליטת אבקת הקפה
אוהבים לשתות קפה שאתם מכינים בעצמכם? כדאי לקרוא את המלצות שבהמשך….

10 עצות להכנת קפה טוב
אוהבים להכין קפה? יש לכם מתכוני קפה משלכם? מומלץ בכל זאת…