קפוצ’ינו פיורנטינו
מדובר על מתכון קפה ארומאטי מאוד אשר יכולים לשתות גם בערב, יחד עם עוגיות.
רכיבים הדרושים להכנת הקפה:
150 מ”ל חלב
30 מ”ל קפה אספרסו
אופן ההכנה:
יש לחמם קצת 2 ספלים גדולים.
שופכים לתוך כל אחד מהם כ- 75 מ”ל חלב חם, ואז מעל זה קפה אספרסו 15 מ”ל.
יש להקציף מעט חלב שופכים אותו בזהירות לתוך שני הספלים.
מעל מוסיפים קצפת, מקשטים עם שוקולד מגורד.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,520 views
מתכוני קפה נוספים

מתכון קפה וינאי
בין מתכוני קפה הקפה הווינאי ידוע כקפה שהוא יותר מתוק מאשר…

5 טעויות בהכנה קפוצ’ינו ופתרונם
הבהרה קטנה, עבור מי שלא משוכנע מה זה קפוצ’ינו. קפוצ’ינו הינה…