קפה לאטה
קפה לאטה עשוי ממנת אספרסו עם תוספת של חלב חם עם מעט קצף. יש כאלה שנוטים להגיד כי הלאטה הוא הגרסא העדינה של הקפוצ’ינו, ויש כאלה שנוטים לאתר את הקפה הזה כקפה הפוך לא חזק במיוחד.
לכל חובבי הקפה לאטה חשוב להבין כי ככל שמוסיף לו יותר קצף כך יש פחות חלב ולכן הוא יהיה יותר מר וסמיך – ולהפך קפה לאטה עם כמות קצף נמוכה יהיה יותר חלש והרבה פחות סמיך. הבחירה היא על פי טעם אישי, וניתן לשטות את הלאטה כך וכך.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,422 views
סוגי קפה נוספים

קפה טורקי
כוס הקפה הישראלית מבוססת על קפה טורקי המשווק על ידי חברת…

קפה ירוק
קפה ירוק לא נשמע מגרה במיוחד, אך מדובר בדיוק באותם פולי…