קפוצ’ינו פיורנטינו
מדובר על מתכון קפה ארומאטי מאוד אשר יכולים לשתות גם בערב, יחד עם עוגיות.
רכיבים הדרושים להכנת הקפה:
150 מ”ל חלב
30 מ”ל קפה אספרסו
אופן ההכנה:
יש לחמם קצת 2 ספלים גדולים.
שופכים לתוך כל אחד מהם כ- 75 מ”ל חלב חם, ואז מעל זה קפה אספרסו 15 מ”ל.
יש להקציף מעט חלב שופכים אותו בזהירות לתוך שני הספלים.
מעל מוסיפים קצפת, מקשטים עם שוקולד מגורד.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,206 views
מתכוני קפה נוספים

משקה קפה מעורר
משקה מעורר ודל שומן מצוין לשתיה על מנת להתעורר באמצע יום…

קוקטייל אספרסו גליאנו
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: 1 אספרסו כפול 20 מ”ל ליקר גליאנו…