קפוצ’ינו פיורנטינו
מדובר על מתכון קפה ארומאטי מאוד אשר יכולים לשתות גם בערב, יחד עם עוגיות.
רכיבים הדרושים להכנת הקפה:
150 מ”ל חלב
30 מ”ל קפה אספרסו
אופן ההכנה:
יש לחמם קצת 2 ספלים גדולים.
שופכים לתוך כל אחד מהם כ- 75 מ”ל חלב חם, ואז מעל זה קפה אספרסו 15 מ”ל.
יש להקציף מעט חלב שופכים אותו בזהירות לתוך שני הספלים.
מעל מוסיפים קצפת, מקשטים עם שוקולד מגורד.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,480 views
מתכוני קפה נוספים

קפה לאטה ביתית
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: אספרסו קצר חלב חם מוקצף מעט אופן…

אפשרויות מסורתיות לחליטת אבקת הקפה
אוהבים לשתות קפה שאתם מכינים בעצמכם? כדאי לקרוא את המלצות שבהמשך….