קפה אספרסו
ריכוזיות גבוהה זה אחד מהמאפיינים השכיחים ביותר של קפה אספרסו. שיטת ההכנה של אספרסו שונה משיטות ההכנה האחרות של סוגי הקפה האחרים – וזוהי גם הסיבה העיקרית לכך שסוג זה של קפה הינו מרוכז וחזק במיוחד לעומת שאר האופציות.
הכנת האספרסו מתבצעת על ידי שפיכת המים בלחץ רב דרך פולי האספרסו כך שהם סופגים באופן ישיר את כל הארומה של הפולים דבר שבא לידיי ביטוי בצורה הטובה ביותר בכוס של אספרסו. ויש כאלה שטוענים כי קשה מאוד לשתות סוג אחר של קפה אחרי האספרסו.
![]()
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 3,848 views
סוגי קפה נוספים
תערובת קפה מומלצת
מי שאוהב קפה כדאי שיבין גם את המושג תערובת קפה כדי…
קפה בוץ
קפה בוץ הינו קפה ישראלי הנפוץ במיוחד בארץ, תהליך ההכנה שלו…






