קפוצ’ינו בטעם מיוחד
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: אספרסו קצר חלב חם חלב מוקצף
אופן ההכנה: מקציפים חלב לפי ההוראות עד שמתקבל מרקם סמיך וחלק. מוזגים בכוס קפ’וצינו שליש חלב מעל אספרסו קצר ושליש חלב מוקצף ומוסיפים סוכר לפי הטעם. מומלץ לפזר מעט אבקת קקאו או קינמון מעל החלב המוקצף.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,477 views
מתכוני קפה נוספים

5 טעויות בהכנה קפוצ’ינו ופתרונם
הבהרה קטנה, עבור מי שלא משוכנע מה זה קפוצ’ינו. קפוצ’ינו הינה…

קפה טוניק
אם שותים קפה בכמויות מתונות השפעות של הקפה מועילות לגוף, אז…