קפוצ’ינו בטעם מיוחד
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: אספרסו קצר חלב חם חלב מוקצף
אופן ההכנה: מקציפים חלב לפי ההוראות עד שמתקבל מרקם סמיך וחלק. מוזגים בכוס קפ’וצינו שליש חלב מעל אספרסו קצר ושליש חלב מוקצף ומוסיפים סוכר לפי הטעם. מומלץ לפזר מעט אבקת קקאו או קינמון מעל החלב המוקצף.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,389 views
מתכוני קפה נוספים

קוקטייל קלואה אספרסו
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: 1 מנה קלואה 1 כדור גלידת וניל…

5 טעויות בהכנה קפוצ’ינו ופתרונם
הבהרה קטנה, עבור מי שלא משוכנע מה זה קפוצ’ינו. קפוצ’ינו הינה…