קפוצ’ינו בטעם מיוחד
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: אספרסו קצר חלב חם חלב מוקצף
אופן ההכנה: מקציפים חלב לפי ההוראות עד שמתקבל מרקם סמיך וחלק. מוזגים בכוס קפ’וצינו שליש חלב מעל אספרסו קצר ושליש חלב מוקצף ומוסיפים סוכר לפי הטעם. מומלץ לפזר מעט אבקת קקאו או קינמון מעל החלב המוקצף.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,730 views
מתכוני קפה נוספים

קפוצ’נו קפוא
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: ספל אספרסו קרח סוכר שייקר אופן ההכנה…

קפוצ’ינו פיורנטינו
מדובר על מתכון קפה ארומאטי מאוד אשר יכולים לשתות גם בערב,…